Scabiosa coaching 

Nog in te vullen

 MIJN aanpak en Werkvormen


We starten met het kennismakingsgesprek. Altijd geheel vrijblijvend om te zien of het klikt en hoe ik je kan helpen. De ene keer is het een kort adviesgesprek en een andere keer past een coaching traject beter. 

Als ik samen met jou de coachvraag duidelijk heb en het doel wat je wilt bereiken dan maak ik een inschatting van de benodigde sessies.

De werkvormen die ik in mijn praktijk gebruik:

 

Werkvormen persoonlijke ontwikkeling
Kwaliteiten, kernkwadrant, 6 logische niveaus, 3 waarnemingsposities, RET- methode, Trap op / trap af, emotionele ladder, Voice dialogue, gedachtenrapport, systemisch werken etc.

Werkvormen rouw en verlies
Levenscirkel, verliescirkel, systemisch werken, verlieskast, genogram, mandala van gevoelens, duaal proces model, window of tolerance, werken met overlevingsstrategieën, landkaart van verlies, werkvormen in de natuur etc.

De reis van herinnering
Een opstelling, oftewel reis die gelopen wordt vanuit je ziel, je onderbewustzijn. Hierdoor ga je voorbij het denken. Alle ervaringen en gevoelens komen vanuit jou zelf.
Door jouw probleem en doel in de ruimte te zetten ga je onderzoeken wat je tegenhoudt om te zijn wie je bent en wat je nodig hebt om te bereiken wat je wilt. Hierdoor kan een hele krachtige transformatie optreden.

NIEUW!!! Energiebehandeling
Voor meer rust in je hoofd en lijf. De stroom van  Mahatma energie brengt balans en harmonie in je leven, ruimt emoties op en geeft energie. Deze energiebehandeling zorgt ervoor dat de blokkades worden opgeheven, zodat de energie weer goed gaat stromen. Hierdoor ontspant je lichaam en geest en kunnen lichamelijke- en emotionele klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Je voelt je rustiger, hebt meer energie en je gaat de weg vooruit weer helderder zien.Mahatma energiebehandelingE-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn