Scabiosa coaching 

Nog in te vullen

ERvaringen

Anoniem; In eerste instantie hebben we samen gekeken naar hoe mijn vroegere gezinssituatie eruit zag. Dat is iets wat ik niet gewend ben, toch vond ik het (achteraf wat meer denk ik) een prima start. Ook vanwege de latere oefeningen.
Het invullen en bekijken van mijn kernkwaliteiten is leuk, ook positief en gaf ook punten terug die wij met de eerder gestelde doelen wilden oppakken.
Niet iedere oefening past bij mij, steeds is bekeken wat bij mij past. Dat waardeerde ik erg.
Ik heb kleine (of misschien best wel grote) stappen kunnen zetten waar ik blij mee ben. Ik ben dan ook tevreden over de coaching en zou Wilma aanbevelen bij mijn collega’s.

Steven (31)
Een open en begripvolle benadering door Wilma van mijn uitdagingen en struikelblokken die mij persoonlijk veel onrust brachten. Ik heb een prettig en open traject ervaren met goede en handzame analyse / tips voor persoonlijke ontwikkeling.    Ze heeft me vragen gesteld waar ik als techneut nog nooit over nagedacht had! Van belang voor mij voor meer innerlijke rust. Ik kan nu duidelijkere en betere afspraken maken waardoor ik mijn professionaliteit verbeter.

Raymond (40)
Door belangstellende en slimme vragen te stellen en mijn kernkwaliteiten te achterhalen kwam al snel naar boven wat voor persoon ik ben. A.d.h.v. voorbeelden uit zowel privé als werksfeer triggert Wilma me vervolgens met "Wat doet dit met je?"  om uit mijn comfortzone te komen. En ze houdt me met pakkende voorbeelden een spiegel voor.

Anoniem
Dit traject heeft mij geholpen om op een andere manier te denken richting handelingen van familieleden vlak voor het verlies van een dierbare. Wilma straalt rust uit en biedt een luisterend oor. Met weinig woorden gedachten rangschikken en helpen om stil te staan bij negatieve gedachten en deze om te zetten in positieve gedachten.

Henrie (52)
Mijn ervaring met Wilma als coach. “Wilma neemt als coach de tijd voor je. Ze luistert goed naar hetgeen waar je last van hebt. Ze analyseert het zeer zorgvuldig en bespreekt het met je op een persoonlijke en aangename manier”. “Samen met jou gaat ze een stappenplan maken om het probleem op te lossen. In mijn geval had ik op mijn werk last van een collega die de baas over mij wilde spelen. Wilma heeft mij geleerd om het probleem van een geheel andere zijde te benaderen. Deze methode werkte bij mij heel snel en het probleem met mijn collega was snel opgelost. Ik ervaar nu geen stress meer in de omgang met mijn collega!”

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn